• Mandag: Lukket
  • Tirsdag: 12 - 17,30
  • Onsdag: 12 - 17,30
  • Torsdag: 10 - 17,30
  • Fredag: 10 - 18,00
  • Lørdag: 10 - 15,00
  • Søndag: Lukket

Isle of RAASAY GIN & WHISKY

Isle of RAASAY GIN & WHISKY

Raasay Whisky er en Single Island Malt blendet af røget og ikke røget whisky, som hverken er koldfiltreret eller tilsat farve. En let røget whisky med lækre mørke frugt nuancer.

Destilleriet bruger udelukkende skotsk byg til deres whisky. Til at tørre byggen bruger de udelukkende tørv fra det skotske højland, som giver en blid, duftende røg til whiskyen.

På destilleriet har de en unik tilgang til lagringen af deres New Make, som de deler i to dele. Den ene del lagres ”peated” og den anden del lagres ”unpeated”. Deres New Make indeholder 63,5% alkohol, når de lægges på fade efter deres ”Six Cask Story” princip og lagres altid på øen for at opnå maksimal påvirkning af Hebridernes klima. Disse seks fade skaber den perfekte dram med elegance, kompleksitet og karakterdybde.

Isle of Raasay Distillery, som laver unik whisky og gin, ligger på de smukke men stormomsuste Hebriderne. Den rå natur og det rene vand samt destilleriets passion kan smages i hver flaske fra det unge destilleri.

 

Raasay GinTør, frisk, forfriskende og ren

Vi præsenterer vores håndlavede skotske ø-gin, nu i en flaske lige så smukt udformet som væsken indeni. Vores flaske er en afspejling af den imponerende ø-geologi, og vores opskrift kombinerer ti omhyggeligt udvalgte botaniske produkter, herunder Raasay-enebær, sød appelsinskal, citronskal og vores dobbeltdestillerede spiritus.

Aftappet på 46 % ved hjælp af vand fra vores brønd, er dette den første lovlige spiritus fra en ø med rod i århundreders ulovlig destillering.

Hver dråbe af vores skotske gin bliver kærligt destilleret og aftappet på Isle of Raasay.

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: butlervin2100@gmail.com Se åbningstider her

 

Smiley