Nyt Koncept i Sorø

NYT Koncept

Allerede til næste weekend kan man i Butler Vin, komme og købe nogle af de dejlige oste og Tapas bokse fra Ostebørsen i Vemmelev.

Der vil være et lille udvalg af forskellige oste i blandede prisklasser til at starte med, så får vi se hvordan det bliver modtaget og i hvilken retning vi skal gå med hensyn til ostetyperne.

Der kan selvfølgelig også laves bestilling på oste som ikke lige er i butikken. De kommer så med bestillingen til den kommende torsdag.

Tapas kasser kommer i 2 varianter til at starte med, en med 3 slags ost, 3 slags charcuteri og 3 slags tilbehør for 125,- til 2 pers.

Den anden er luksusudgaven med 3 charcuteri, 5 oste og 5 slags tilbehør i en luksus kvalitet til 225,- for 2 personer.

Især her i starten skal bestilles senest tirsdag for at komme med bestilling til levering i løbet af torsdagen så alt kan være klar til afhentning til weekenden.

Ostene vil være pakket med priser og lige klar til at købe med hjem, når man er inde hos Butler Vin. Som sagt vi starter i det små og er lydhør for udvidelser mht. varesortiment.

Glæder mig til at forhandle de lækre oste fra Ostebørsen. Ost & rødvin, ost & portvin……. Behøver jeg sige mere…….måske den franske udgave: Ost og hvidvin

 

Bestillinger senest Onsdag, da samlet ordre skal gives senest onsdag kl. 12

 

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: info@butlervin.dk Se åbningstider her

Sorø

Vestergade 2
4180 Sorø

Tlf: 31 12 71 01
Mail: butlervin.soroe@gmail.com Se åbningstider her

Smiley