• Mandag: Lukket
  • Tirsdag: 12 - 17,30
  • Onsdag: 12 - 17,30
  • Torsdag: 10 - 17,30
  • Fredag: 10 - 18,00
  • Lørdag: 10 - 15,00
  • Søndag: Lukket

Vi har skiftende øl på hylderne.
bl.a. har vi Sorø Bryghus,  Møn Bryghus 

Læs om Sorø Bryg her

KRENKERUP BRYGGERI

Efter mange overvejelser blev det i marts 2007 besluttet, at Krenkerup Gods skulle have eget bryggeri.

Bryggeriet satte første bryg over den 12. august 2008, som var vores Høstøl. Siden da er det blevet til flere forskellige varianter og der er hele tiden nye under udvikling…

Øl fra Krenkerup Bryggeri er brygget med dansk malt og omhyggeligt udviklet efter det bayerske Reinheitsgebot – en særlig brygningsmetode efter tyske foreskrifter, der stiller høje krav til rene råvarer og absolut ingen anvendelse af E-numre, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og enzymer. Det giver dansk kvalitetsøl på vand, malt, humle, gær og intet andet!

Krenkerup Bryggeri er en moderne og innovativ del af det gamle og distingverede Krenkerup Gods. Godset ligger i Sakskøbing og er siden 1367 gået i arv fra slægt til slægt.

En sand kvalitetsøl med perfekte råvarer er også afhængig af det perfekte vand, derfor gør vi noget særligt – vi skræddersyer vandet. På den måde opnår vi den helt perfekte sammensætning af hårdt og blødt vand til vores forskellige typer af øl.

Når vi brygger, bruger vi så vidt muligt kun vores egen malt i produktionen – den malt kommer fra byg dyrket på Krenkerups jorder.

Når vi har sikret os, at proteinindholdet i byggen er i orden, køres den til Weyermann i Tyskland, som skånsomt malter det og sender det retur. Herefter begynder processen med at lave vores eget korn om til øl brygget på vores eget bryggeri – dét er øl fra jord til bord.

 

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: butlervin2100@gmail.com Se åbningstider her

 

Smiley