• Mandag: Lukket
  • Tirsdag: 12 - 17,30
  • Onsdag: 12 - 17,30
  • Torsdag: 10 - 17,30
  • Fredag: 10 - 18,00
  • Lørdag: 10 - 15,00
  • Søndag: Lukket

BenRiach single Malt

BenRiach, Birnie Moss, Speyside Single Malt – 48% (Bourbon Casks)

Birnie Moss er en forblæst og øde mose, der er beliggende tæt på BenRiach, og det er netop dette vilde naturområde, som har givet navn til denne dejlige røgede whisky.

Farven er flot gylden. I næsen fornemmes en dyb røget tone, der er i fin balance med toner af vanilje og eg. Smagen er røget med sødlige noter og med masser af vanilje og tropiske frugter.

BenRiach Birnie er bl.a. blevet udmærket med betegnelsen OUTSTANDING ved ”International Wine & Spirit Competition” i 2017.

 

BenRiach 10 Years Old er en klassisk Speyside malt, der er lagret på en kombination af bourbon og sherry fade. Det er en frisk, livlig og frugtdreven single malt med masser af varme eg-krydderier, grønt æble, tørrede abrikoser, fersken og banan med en lille tone af anis, citronskal og byg.

I næsen fornemmes lyse frugter med en antydning af mandarin og vanilje samt en delikat note af mynte og et lille tvist af citrus. Smagen er varm og imødekommende med eg, grønne æbler og tørrede abrikoser, fersken og banan. I afslutningen kommer der et subtilt strejf af anis- og citronskal. Smagen er vedholdende og lang.

 En klassiker fra BenRiach.

 

BenRiachs ”Heart of Speyside” er en alletiders introduktion til hele serien af spændende whiskyer fra destilleriet BenRiach. Det er en single malt med skønne noter af frugt, honning, lyng, krydderi og eg.

Whiskyen har en flot gylden farve. I næsen fornemmes toner af lyng, frugt, honning, nødder og eg. Smagen er rig på frugtagtige noter og små hints af kokos og vanilje fra lagringen på amerikansk eg. I eftersmagen kommer der igen masser af honningaromaer, lyng og behagelige krydderier.

En frisk og livlig single malt.

”Heart of Speyside” er bl.a. blevet udmærket med sølvmedalje ved International ”Wine & Spirit Competition” i både 2016 og 2011.

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: butlervin2100@gmail.com Se åbningstider her

 

Smiley