Canaïma Gin produceres hos DUSAs destilleri ved foden af Andesbjergene, stedet kaldes La Miel i delstaten Lara, Venezuela. En bred vifte af spiritus bliver produceret her, inklusiv det internationalt anerkendte brand Diplomático.
Der bruges i alt 19 botanicals, 10 fra Amazonas, 1 fra Lararegionen hvor destilleriet ligger og 8 traditionelle ginnoter. Dette resulterer iet blend med 65% af amazonisk oprindelse. De 19 botanicals får
en særlig behandling for at forbedre ekstraktionen og før destillationen, behandles den samlede væske separat i ekstra neutral korn-alkohol, i mellem to og syv dage. Destillering sker i små portioner af 500 liter, hvilket
giver deres team større kontrol og præcision i alle detaljer involveret i denne proces.
Smagsnoter
Amazonas: Seje, copoazú, acai, merey, túpiro, uva de palma, ponsigué,
semeruco og enebær, grapefrugt, orange, passionsfrugt.
Når du smager Canaïma Gin, mødes du først af frisk citrus, som kommer
fra appelsinskræl og grape samt urtenoter, som dukker op fra seje.
Frugtagtige og bitre noter kommer fra merey, som suppleres af aromatisk
og mineralske noter fra copoazú, uva de palma, túpiro og acai.
