• Mandag: Lukket
  • Tirsdag: 12 - 17,30
  • Onsdag: 12 - 17,30
  • Torsdag: 10 - 17,30
  • Fredag: 10 - 18,00
  • Lørdag: 10 - 15,00
  • Søndag: Lukket

(kilde TV2 Lorry)
Dennis Jensen fra København har netop vundet dobbelt guld i en stor, international alkohol-konkurrence med CpH Vodka. Dennis Jensen har han en mission.
Han vil lave en vodka på på niveau med de bedste i verden - men til en pris, hvor de fleste kan være med, har sagt sit job op i slutningen af 2017 og har siden fokuseret 100 procent på at være vodkaproducent. Og Dennis Jensen har tydeligvis talent for vodka-fremstilling. ​​
cph vodka
Han har netop vundet dobbelt guld i den internationale alkoholkonkurrence, San Francisco World Spirits Competition.

Smagen er fed og krydret. Det er noget, jeg bevidst er gået efter. Det er vigtigt at holde på de fine smagsnuancer, og det kan man, når alkoholprocenten er på 44.
​Han indsendte to smagsprøver til konkurrencen, hvor dommerne i alt skulle nippe til 2.200 forskellige vodkaer fra hele verden. Og de kunne lide det, de smagte.
Samtlige dommere gav smagen af CpH Vodka guld, og det udløser dobbelt guld.
Der ingen ansatte i Copenhagen Alcohol Aps, som virksomheden bag den nu prisvindende vodka hedder. Familie og venner hjælper og bidrager på forskellig vis. Ingredienserne til vodkaen er hvede, malt og byg, og han lægger vægt på, at alt kommer fra Danmark.

Det har også været vigtigt at selve flasken tager sig rigtigt ud for køberne.
Designmæssigt har målet været at frembringe et enkelt skandinavisk udtryk.
Blandt andet har den ikke en almindelig påklistret etikette. I stedet er logo og væsentlige informationer trykt på flasken, der også er sandblæst for at få det helt rigtige look.

Vodkaen, der er destilleret seks gange og derefter koldfiltreret, er resultatet af et tæt samarbejde mellem Dennis Jensen og et lille dansk destilleri, Braunstein i Køge. Jeg er ikke uddannet til det. Det er bare gået fra tanker til hobby.​

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: info@butlervin.dk Se åbningstider her

Sorø

Vestergade 2
4180 Sorø

Tlf: 31 12 71 01
Mail: butlervin.soroe@gmail.com Se åbningstider her

Smiley