• Mandag: Lukket
  • Tirsdag: 12 - 17,30
  • Onsdag: 12 - 17,30
  • Torsdag: 10 - 17,30
  • Fredag: 10 - 18,00
  • Lørdag: 10 - 15,00
  • Søndag: Lukket

Opkaldt efter en spøgelseshund, der har i følge historien har hjemsøgt byen Tomatin. Cu Bocan Whisky, som er den røgede afdeling hos Tomatin har været en del af produktionen siden 2013.

Helvedeshunden Cu Bocan siges at have forfulgt beboerne i den lille landsby Tomatin igennem de seneste århundrede.
Hunden ses ikke ofte, men når det sker, med mange års mellemrum, er det altid en voldsom oplevelse. Som sidst, hvor en destillerimedarbejder var ude at gå en sen aftentur alene, og blev forfulgt af et stort sort bæst med røg stående ud af de blafrende næsebor og med blottede tænder. Imod al fornuft var denne destillerimedarbejder så draget af, at mærke hundens pels, at han med rystende hænder rakte ud for at føle den, kun for i næste sekund at se hunden forsvinde op i et spøgelsesagtigt slør af blålig røg og damp, hvorefter intet andet end skrækindjagende stilhed kunne høres og mærkes.

Tomatin Cu Bochan Creation 1

Black Isle Brewery Imperial Stout + Bacalhôa Moscatel de Setúbal fade

Dette spændende mix er et usædvanligt kreativt samarbejde mellem vin- og øl fade; sød og smøragtig med antydninger af orange marmelade og espresso. Naturlig farve og ikke koldfiltreret.

Fadenes påvirkning:

Black Isle Brewery Imperial Stout: Tobak, kaffe og læder
Bacalhôa Moscatel de Setúbal: Vinsirup, orange marmelade, tørret frugt og smeltet smør

Tomatin Cu Bochan Signature 2

Et eksperiment, hvor Fjernøsten og Europa mødes, denne innovative skabelse er rig og livlig med antydninger af røg og lime. Naturlig farve og ikke koldfiltreret.

Fadenes påvirkning:

Japansk Shochu: Pære, sød lime og jordnære noter

Europæisk Virgin oak: Ahornsirup, ristede valnødder og eksotisk krydderi

 

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: butlervin2100@gmail.com Se åbningstider her

 

Smiley