Dolin Blanc er en halvtør vermouth, der er blevet til ved brug af mange forskellige urter og krydderier. Desuden tilsættes den samme mængde sukker som Rouge (130g/l), men her karamelliseres sukkeret ikke. Dolins vermouth er generelt mindre sød end konkurrenternes, og det giver krydderierne bedre råderum og en mere nuanceret oplevelse.
Dolin Blanc opleves ganske kompleks i næsen. Den har næsten en dessertvinsaroma med diskrete blomsternoter. Den samme oplevelse går igen i smagen, der domineres af en sødme, der elegant holdes på plads af blomsternoterne og en rank bitterhed, der afslutter det hele. Den er fantastisk i cocktails, men absolut også anbefalelsesværdig i sig selv.
Dolin Vermouth Dry er lavet af en unik blanding af 15 planter og krydderier, der lægges i blød i en bestemt hvidvin, Ugni Blanc, ligesom de andre Dolin vermouths. Blandt de 15 botaniske planter findes absinth, brooklime, rose og appelsinskal, som er de mest kendte. Den præcise opskrift er forblevet en hemmelighed lige siden Dolin blev etableret flere hundrede år siden.
Citronskal og let mentol møder næsen, når man åbner flasken. I glasset lukker vinen sig op, og man får en fornemmelse af de planter fra de franske alper, som den er baseret på. I munden opleves den fed, og den balancerer perfekt mellem en mandelsødme og citrusnoter. Sidstnævnte læner sig over mod det bitre og tilfører en livlig friskhed til oplevelsen.
Dolin Rouge anvender 30-40 krydderier og botaniske planter til fremstillingen af deres røde vermouth. De bliver dyrket lokalt i det alpine område i Frankrig. I modsætning til mange større kommercielle mærker, som ofte infuserer en blanding af ingredienserne i en base, der indeholder den forstærkende sprit, markerer Dolin sig ved at bruge de aktuelle planter i deres relativt neutrale hvidvin. Det vil sige, at planter og hvidvin ligger sammen i en periode på flere uger, før der tilsættes sukker for at søde det. Derefter tilføjes en druesprit for at befæste den aromatiserede vin.
Farven på deres Rouge kommer ikke fra rødvin på trods af hvad mange tror, men derimod fra en kombination af de anvendte planter og det tilsatte karamelliserede sukker. Dolin adskiller sig også ved angiveligt at bruge en højere procentdel vin i sine produkter
Dolin Vermouth Rouge dufter af tørrede frugter – solbær, rosiner og figner. Duften toner ud i en mere floral karakter. Smagen åbner med flere lag af afdæmpet sødme og kulminerer med florale noter, inden den klinger ud i en behagelig bitterhed.