Domaine Laballe er produceret på 50% Colombard, 30% Ugni Blanc, 10% Gros Manseng, 5% Chardonnay samt 5% Sauvignon Blanc, der vinificeres skånsomt og derefter lagres på ståltank. Vinen har en flot strågul farve, en intents duft af eksotisk frugt, der munder ud i en dejlig frisk og sprød eftersmag.
Denne skønne rosé, lavet på Cabernet Franc, er med sin svage rosa farve og bløde tilgang helt traditionel for en Côtes de Casgogne-Rosé. Frisk og skøn med solbærnoter og en dejlig mineralitet.
Domaine Laballe
I 1820 købte Jean-Dominique Laudet Domaine Laballe. På dette tidspunkt var slottet på 600 hektar skov og landbrugsjord, og Jean-Dominique kunne udleve sin drøm om at producere Armagnac. Domaine Laballe blev hurtigt en seriøs producent, der i 1829 sendte de første 200 fade til New York.
Derfra er hans passion gået i arv fra far til søn i 8 generationer, og familien Laudet ligger nu inde med en meget stor viden om vin og Armagnac-produktion.
I dag drives Domaine Laballe af Cyril Laudet, der er 8 generation. Hans ambitioner er at ære hans forfædres knowhow, ved at viderebringe slottets stolte traditioner, men samtidig sætte sit personlige præg på slottes vine.