Dobble aged 5+5 år
Ron Añejo 5+3 år
Master blenderen udvælger nøje mellem de mest eksklusive rom fra Barbados og Guyana. Derefter lagre man rommen 5 år i Caribien.
Efter denne lagringsproces, bliver blandingen sejlet over Atlanten, til Williams & Humbert i Spanien, hvor anden del af lagringen begynder. Rommen bliver nu lagret 3 år i udvalgte egetræs fade, som tidligere har været brugt til at modne prisvindende sherry ”Dos Cartados” Oloroso og for at fuldende denne rom bliver den til sidste lagret 2 år på den tungere mere fyldige ”Don Guido” Pedro Ximenez sherry, begge certificeret og godkendt af DO-Jerez – Xéres Sherry til at have en gennemsnits alder på 20 år
Denne unikke sammensmeltning af kulturer giver Dos Maderas Px en harmonisk afrundet smag. Den er blød og afrundet, noget lettere i smagen end dens storebroder.
Denne 5+3 er mere tør i stilen, med noter af vanille, let sherry impact og især rom noterne fra Guyana smager igennem.