• Mandag: Lukket
  • Tirsdag: 12 - 17,30
  • Onsdag: 12 - 17,30
  • Torsdag: 10 - 17,30
  • Fredag: 10 - 18,00
  • Lørdag: 10 - 15,00
  • Søndag: Lukket

Haymans Peach and Rose cup

Peach and Rose Cup kombinerer Hayman’s London Dry med en frisk smag af fersken og sød duftende rose.

Denne small batch er produceret i et lille antal. Det er en rigtig solskinsdrink, perfekt til sommerens varme vejr og solskin.

Lækker som en sommerspritz med limonade/danskvand og/eller bobler og frisk frugter som garnering. En smuk cocktail, der virkelig smager af ​​sommer.

Peach & Rose Cup er inspireret af de traditionelle Fruit Cups - en drink, der er blevet nydt i England siden den victorianske tid. Kombinationen af en basespiritus af gin, sammen med frugt, likører og krydderier blev disse traditionelt blandet op med limonade.

Sommer Spritz:

50 ml Hayman’s Peach & Rose Cup. 100 ml lemonade/danskvand eller bobler. Frisk frugt til pynt.

Til en kande-servering skal du bruge:

300 ml Hayman’s Peach & Rose Cup. 600 ml traditionel limonade. Frisk frugt til pynt

Haymans London Dry Gin

Den prisvindende London Dry Gin er lavet efter ejer-familiens egen opskrift, bestående ef 10 forskellige og hemmelige botanicals.

Den rette balance mellem enebær, koriander, citron- og appelsinskal, sammen de øvrige botanicals, afgøres ved gammeldags håndværk. Herefter dampes botanicalblandingen i engelsk hvede sprit en hel dag inden den destilleres.

Med den pleje og opmærksomhed sikres at Haymans London Dry Gin forbliver en klassisk gin. Frisk, skarp og elegant - lige som det skal være.

Haymans Old Tom Gin

Mange er ikke bekendt med True English Old Tom Gin. En gin-stil, der dateres tilbage til en periode, hvor gin havde langt flere ingredienser, mere smag og fyldt med alt godt fra naturen.

Den store mængde botaniske smagsstoffer Hayman’s anvender i deres familieopskrift, skaber en fed gin med en klar citrus- og enebærkaraktær. Afrundet på ganen, med en smuk og delikat finnish. Den underliggende sødme gør den tro overfor den originale stil af engelsk viktoriansk gin, som englænderne nød til fulde i 1800 og 1900-tallet.

Tit beskrevet som den særligt ”milde fætter” til London Dry Gin og det ”manglende link” mellem Hollands Genever Gin og London Dry Gin.

Denne gin-stil har en særlig karaktær og er en nøgleingrediens i klassiske gincocktails.

Haymans Sloe Gin

En sand engelsk Sloe Gin er defineret af sin balance, og du skal kunne smage gin!

Haymans høster de vilde engelske slåenbær, som læggesr sammen med ginnen i tre til fire måneder efter en gammel familieopskrift. Resultatet er en Sloe Gin af usædvanlig balance mellem sødme og bitter, alt sammen understøttet af en klassisk engelsk Gin-rygrad.

Nyd den som den er, eller med is, som opvarmning eller følgesvend til en rask vintergåtur. Sloe Gin fungerer også perfekt sammen med mousserende vine, for at skabe en forfriskende sommer servering.

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: butlervin2100@gmail.com Se åbningstider her

 

Smiley