• Mandag: Lukket
  • Tirsdag: 12 - 17,30
  • Onsdag: 12 - 17,30
  • Torsdag: 10 - 17,30
  • Fredag: 10 - 18,00
  • Lørdag: 10 - 15,00
  • Søndag: Lukket

Hunter Laign The Journey

ISLAY-REJSE

Rejsen til Islay er ikke let. Det tager tid at komme dertil, men øen er ligesom sin whisky besværet værd. Vi har foretaget denne tur i generationer og vil fortsætte med at gøre det, og bringe nogle af de bedste maltwhiskyer tilbage, Islay har at tilbyde.

For at skabe denne enestående blanding af fin skotsk maltwhisky har vi udvalgt whiskyer fra de allerfineste destillerier, der findes på den ikoniske Isle of Islay. Balancen mellem glathed og kompleksitet af smag og aroma kommer fra blanding af whiskyer, hvoraf nogle er blevet modnet i Bourbon-Hogshead.

Smagsnoter: Aromaen af ​​denne Blended Malt Whisky er ildelugtende med noter af røg, aske og tjære, mens der i munden er skarpe noter af tørv, saltlage og tang.

CAMPBELTOWN REJSE

Solopgang på den ærefrygtindgydende kystlinje på Kintyre-halvøen bringer en følelse af uovertruffen optimisme med sig.

Ligesom denne whisky er dette et sted, der udstråler varme og konnoterer sødmen af ​​nyt liv. Lys danser på vandet og den afkølede salt havbrise dækker læberne og bærer løftet om noget endnu uudtalt, som ligger lige forude.

Når solen går ned, er dette ikke en afslutning, men en invitation til at omfavne en ny begyndelse – et nyt eventyr.

Smagsnoter: Frisk, livlig og frugtig på næsen med ananas, appelsin, kaprifolier og vaniljestang. Meget ren og sød på ganen med et strejf af citronmarengstærte og honning. Det sødeste af eg dvæler blødt på finishen.

 

HEBRIDISK REJSE

Når man for første gang sætter foden på Hebridernes fortryllede øer, er der en umiskendelig følelse af æterisk storhed.

Uanset om det er i fortællingerne om gamle civilisationer, de svimlende monumenter, der markerer landet eller det fortryllende kystlandskab, er den usynlige kraft lige så ydmygende som den er inspirerende.

Det er en whisky dedikeret til forfædres visdom, moderne hemmeligheder og viden om, at nogle mysterier for evigt vil forblive uløste.

Smagsnoter: På næsen bliver vi straks transporteret til de barske hebridiske øer ud for Skotlands vestkyst, med en vidunderlig pikant, kystnær brininess. En blid tørverøg på ganen, modne æbler, maltet byg og et strejf af tang. En lang, tilfredsstillende varmende finish kalder os tilbage til endnu en tår.

HIGHLAND JOURNEY

Det siges ofte, at tilhørsforhold er en sindstilstand.

Men der er nogle steder i verden, der naturligt fremkalder en følelse af at høre til mere tydeligt end andre. I det majestætiske højland i Skotland dækker lilla lyng forrevne bakker, og iskolde forbrændinger skærer sig jævnt gennem blide bjerge.

Som denne whisky tilbyder højlandet en ubestridelig følelse af ægte ro. I dette land med uendelige snoede stier fører hver enkelt til et sted, der føles som hjemme.

Smagsnoter: En gyldenfarvet whisky med en robust, fyldig næse af rige, søde aromaer såsom vaniljecreme, fudge, toffee æbler og puff candy. Cremet og smøragtig på ganen er den først sød, før den udvikles med vaniljecremepulver, abrikoser, ferskner og pærer som en frugtsalat. En forholdsvis kort afslutning – sød med strejf af eg og nødder.

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: butlervin2100@gmail.com Se åbningstider her

 

Smiley