• Mandag: Lukket
  • Tirsdag: 12 - 17,30
  • Onsdag: 12 - 17,30
  • Torsdag: 10 - 17,30
  • Fredag: 10 - 18,00
  • Lørdag: 10 - 15,00
  • Søndag: Lukket

Maxime Trijol Cognac

Historien starter i 1859
hvor familien Trijol installerer det første destilleringsapparat, og påbegynder produktionen af cognac i selve hjertet af Cognac-regionen. Fire generationer har efterfølgende haft ansvaret, og i et roligt, men sikkert tempo, er kapa-

citeten blevet udbygget gennem årene. Maxime Trijol producerer i dag "eaux-de-vie" på tyve Charente-stills, og er i dag regionens største familieejede producent. Langt det meste cognac sælges til de store aktører, men familien har valgt at sortere lidt i varerne, og tager selv de absolut bedste fade fra, som efterfølgende tappes under eget navn. Alle Cognac´er af meget høj kvalitet. Dette understreges bl.a. af de mange medaljer og udmærkelser Maxime Trijol har opnået igennem de seneste år.​

 

Maxime Trijol - X.O. Selection

Rav og mahognifarvet kåbe med gyldne og kobberfarvede highlights. Smuk glans. Næsen er smidig med blomsternoter af iris og jasmin og krydderi med hasselnød, vanilje og træ. Angrebet er smidigt, silkeagtigt og fyldigt. Intense, runde aromaer af blomster og frugtmarmelade. Dette er en storslået, stilfuld cognac, rig på smagsoplevelser med dejlig, afbalanceret aromatisk vedholdenhed.

Maxime Trijol VSOP, Grand Classic

Maxime Trijol V.S.O.P. i Grand Classic serien, er en kombination af middelaldrene og gamle cognacer, der alle er destilleret og lagret i Maxime Trijols kældre. Det er en cognac, hvor fadlagringen på franske egefade har sat sine tydelige spor.

Næsen er ret imponerende med toner af lyse frugter og vanilje. Tanninerne er bløde og runde og smagen er fyldig og vedhængende. En meget harmonisk oplevelse.

Maxime Trijol XO, Grande Champagne

En fuldkommen og meget aromatisk gammel cognac. Der er smag for pengene. Masser af cedertræ, vanilje og tørrede mørke frugter og et lille præg af ”rancio”, når man nipper til dråberne. En blød smagsoplevelse med fylde og kraft i eftersmagen. Ganske enkelt en fantastisk kraftfuld cognac.

Bedste XO, og hædret med Imbibe´s Cognac Award!

Og endnu engang har Maxime Trijol XO Grande Champagne slået alt og alle i en blindsmagning. Ingen over, ingen på højde, men mange under....

Maxime Trijol VSOP, Grande Champagne

 

Maxime Trijol Elegance, Grande Champagne

Maxime Trijol’s Elegance kunne nemt kalde sig for XO. Den har faktisk mere end 10 års lagringstid. Det er en bemærkelsesværdig cognac med en fantastisk finesse. I næsen fornemmes aromaer af blomster og frugt med en lille krydret tone. Eftersmagen er lang med en flot balance.

Elegance har vundet flere flotte internationale medaljer, bl.a. GULD ved "International Spirits Challenge" i London.

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: butlervin2100@gmail.com Se åbningstider her

 

Smiley