• Mandag: Lukket
  • Tirsdag: 12 - 17,30
  • Onsdag: 12 - 17,30
  • Torsdag: 10 - 17,30
  • Fredag: 10 - 18,00
  • Lørdag: 10 - 15,00
  • Søndag: Lukket

Miopasso
Miopasso er en lille serie af kvalitetsvine, produceret med hjælp af moderne fremstillingsteknologi, på oprindelige italienske druesorter. Målet er at skabe den bedste tænkelige kvalitet til lav enhedsomkostning. Miopasso er tænkt som "value for money" af den lille gruppe entusiastiske vinfolk, der indkøber druerne forskellige steder i Italien, og producerer den færdige vin. Projektet er lykkedes - der er tale om nogle af de bedste italienske vinkøb man kan opdrive.

Nero d’Avola:

Vinen har en dybrød - næsten mørklilla - farve. I den intense duft fornemmes sort peber og krydderier med en lille sødlig undertone. Smagen byder på en lang intens frugtsmag af mørke bærfrugter med en let sødmeagtig afslutning. Det er en flot koncentreret rødvin, der fremstår i en fin balance og med en kompleksitet udover det sædvanlige i denne prisklasse. Eftersmagen er lang og blød.

Denne Nero d´Avola er virkelig en bemærkelsesværdig vin, hvor brugen af "Ripasso" teknikken - hvor en lille procentdel af vinen fremstilles af soltørrede druer - yderligere styrker de traditionelle karakteristika af denne komplekse og charmerende druesort.

5 af 5 stjerner i VinAvisen, der skrev;
"Der er smæk for skillingen i denne rødvin. Den er en typisk syditaliener med frugt og varme og krydderi.". En helt utrolig lækker Nero d´Avola med en intens duft og en koncentreret smag. 20% af druerne til vinen er lufttørret, hvilket bidrager til yderligere koncentration og tæthed i både duft og smag. En stor vinoplevelse til en meget fornuftig pris.

Primitivo:

Italiens "støvlehæl" Puglia (eller Apulien) er en sommer med megen sol og høje temperaturer. Her stortrives Privitivo, der er hele drueindholdet i denne vin. Vinen er den perfekte kombination af lokal tradition og moderne vinfremstilling. Vinen er robust men på samme tid glat og silkeblød. Rig på frugt, med en masse krydrede toner. Miopasso Primitivo har et overflod af modne, mørke bærsmag og en lang, varm og vedholdende eftersmag. I duften fornemmes svesker, peber og brombær.

En lækker robust rødvin med sol, sommer og varme i flasken. Et virkeligt godt glas Primitivo til alle, der elsker syditaliensk rødvin fra Italiens "støvlehæl " .Og så endda til en overkommelig pris...

Pinot Grigio:

Druerne til denne vin er 100% Pinot Grigio, som er høstet med håndkraft i området omkring byen Marsala på vestsiden af Sicilien.

En lækker frugtrig og rund hvidvin med en dejlig duft. Miniralsk flot eftersmag. Perfekt til fisk og skaldyr!

Grillo:

En lækker cremet og frisk hvidvin med en dejlig blomsteret og nærmest eksotisk aroma. Perfekt til fisk og skaldyr samt som en dejlig aperitif!

Druerne til denne vin er 100% Grillo, som er høstet med håndkraft i området omkring byen Marsala på vestsiden af Sicilien.

Miopasso
Miopasso er en lille serie af kvalitetsvine, produceret med hjælp af moderne fremstillingsteknologi, på oprindelige italienske druesorter. Målet er at skabe den bedste tænkelige kvalitet til lav enhedsomkostning. Miopasso er tænkt som "value for money" af den lille gruppe entusiastiske vinfolk, der indkøber druerne forskellige steder i Italien, og producerer den færdige vin. Projektet er lykkedes - der er tale om nogle af de bedste italienske vinkøb man kan opdrive.

Nero d’Avola:

Vinen har en dybrød - næsten mørklilla - farve. I den intense duft fornemmes sort peber og krydderier med en lille sødlig undertone. Smagen byder på en lang intens frugtsmag af mørke bærfrugter med en let sødmeagtig afslutning. Det er en flot koncentreret rødvin, der fremstår i en fin balance og med en kompleksitet udover det sædvanlige i denne prisklasse. Eftersmagen er lang og blød.

Denne Nero d´Avola er virkelig en bemærkelsesværdig vin, hvor brugen af "Ripasso" teknikken - hvor en lille procentdel af vinen fremstilles af soltørrede druer - yderligere styrker de traditionelle karakteristika af denne komplekse og charmerende druesort.

5 af 5 stjerner i VinAvisen, der skrev;
"Der er smæk for skillingen i denne rødvin. Den er en typisk syditaliener med frugt og varme og krydderi.". En helt utrolig lækker Nero d´Avola med en intens duft og en koncentreret smag. 20% af druerne til vinen er lufttørret, hvilket bidrager til yderligere koncentration og tæthed i både duft og smag. En stor vinoplevelse til en meget fornuftig pris.

Primitivo:

Italiens "støvlehæl" Puglia (eller Apulien) er en sommer med megen sol og høje temperaturer. Her stortrives Privitivo, der er hele drueindholdet i denne vin. Vinen er den perfekte kombination af lokal tradition og moderne vinfremstilling. Vinen er robust men på samme tid glat og silkeblød. Rig på frugt, med en masse krydrede toner. Miopasso Primitivo har et overflod af modne, mørke bærsmag og en lang, varm og vedholdende eftersmag. I duften fornemmes svesker, peber og brombær.

En lækker robust rødvin med sol, sommer og varme i flasken. Et virkeligt godt glas Primitivo til alle, der elsker syditaliensk rødvin fra Italiens "støvlehæl " .Og så endda til en overkommelig pris...

Pinot Grigio:

Druerne til denne vin er 100% Pinot Grigio, som er høstet med håndkraft i området omkring byen Marsala på vestsiden af Sicilien.

En lækker frugtrig og rund hvidvin med en dejlig duft. Miniralsk flot eftersmag. Perfekt til fisk og skaldyr!

Grillo:

En lækker cremet og frisk hvidvin med en dejlig blomsteret og nærmest eksotisk aroma. Perfekt til fisk og skaldyr samt som en dejlig aperitif!

Druerne til denne vin er 100% Grillo, som er høstet med håndkraft i området omkring byen Marsala på vestsiden af Sicilien.
 

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: butlervin2100@gmail.com Se åbningstider her

 

Smiley