• Mandag: Lukket
  • Tirsdag: 12 - 17,30
  • Onsdag: 12 - 17,30
  • Torsdag: 10 - 17,30
  • Fredag: 10 - 18,00
  • Lørdag: 10 - 15,00
  • Søndag: Lukket

Rum Nation, en verdensomspændende romserie, udelukkende bestående af udvalgte fade fra et og samme destilleri. Resultatet er et udvalg af ”single rom” i en begrænset mængde, tro mod spiritussens hjerte, unik og uforglemmelig.

Bliv en ”Citizen of Rum Nation”, det er en fantastisk rejse gennem en verden af rom!

 

Barbados 8Y

Kommentar:En let og sommerlig rom, som er meget nem at gå til. Med sine urter lægger den sig et perfekt sted midt mellem agricole rommens tørre stil, og den mere søde spanske rom-stil.

 

Demarare No14 – Britisk Guyana

Kommentar:En modsætningernes rom, som samtidig med, at den har krydderier, også har et hint af røg og er meget aromatisk. Den er sød, fløjlsblød og har en næsten smørlignende konsistens. En perfekt blanding.

Guatemala

Kommentar:En let og sommerlig rom, som er meget nem at gå til. Med sine urter lægger den sig et perfekt sted midt mellem agricole rommens tørre stil, og den mere søde spanske rom-stil. Ligeså forfriskende, som den grønne the, der serveres til desserten i Nord Afrika.

 

JAMAICA 5 ÅR SHERRY FINISH

 

Kommentar: En robust Jamaica rom, som er meget kraftig og aromatisk, men som med sine vinøse toner af rosin fra sherry fadet, bliver gjort mere blød og rund.

 

PANAMA 10 YEARS

Næse: Delikat, let og frisk med sødme og frugt.
Smag: Let fyldig smag, som alligevel træder i karakter. Sødmen fra sukkerrørssaften dominerer uden dog
at blive for påtrængende. Akaciehonning, rosiner og mælkechokolade med et hint af orange og abrikos.
Eftersmag: Lækker ren og blød med en endeløs sødme.

PERUANO 8 ÅR

Kommentar: Søde og lette aromaer fra en rom, som stadig er kraftig og fyldig. En rom, der kan drikkes af de fleste, og som stadig udfordrer.

TRINIDAD 5 ÅR OLOROSO SHERRY FINISH

Kommentar: En rom med en delikat aromatisk karaktær. Helt klart en lettilgængelig rom for alle, der aldrig bliver triviel. Dens lethed og friskhed, gør at den er ypperlig for de varme måneder.

 

Guatemala XO

Kommentar: En limited edition rom i en elegant karaffel, som er lavet for at fejre 20 år med opdagelser af rom fra alle verdenshjørner

 

PANAMA 18 ÅR DECANTER

Kommentar: Kærlig og let at drikke. En Majestætisk rom til enhver lejlighed!

 

PANAMA 21 ÅR DECANTER

Kommentar: En gammel rom, som formår at fremstå frisk og ungdomme-lig. Den bløde og friske stil er meget unik for så gammel en rom, som ikke har fået en overdøvende smag af egetræsfadene.

 

PANAMA 21 ÅR BLACK DECANTER

Kommentar: En vidunderlig gammel spansk stil, rig på sukkerindhold, men med en dyb og raffineret indflydelse fra fade. Ideel til kendere af den søde Latinerstil på udkig efter kompleksitet og kr

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: butlervin2100@gmail.com Se åbningstider her

 

Smiley