• Mandag: Lukket
  • Tirsdag: 12 - 17,30
  • Onsdag: 12 - 17,30
  • Torsdag: 10 - 17,30
  • Fredag: 10 - 18,00
  • Lørdag: 10 - 15,00
  • Søndag: Lukket

Tequila Plata Don Ramon

Punta Diamante Blanca Casa Don Ramón er en af Don Ramóns signaturudgivelser. Punta Diamante Blanca er dobbelt-destilleret, hvilket resulterer i en afrundet og ren smag, samt en klar profil. Den er lavet på 100% blå agave fra højlandet i Jalisco.

Punta Diamante Blanca er en såkaldt blanco tequila, og er dermed enten ulagret eller kun lagret i en ganske kort periode. Blanco tequila er oftest meget rene i smagen og præget af agavens naturlige smag. Punta Diamanta Blanca gør sig særdeles godt i cocktails, men kan absolut også nydes rent.

Punta Diamante Blanca Casa Don Ramón er udgivet ved en ABV på 38%.

Smagsnoter: Ren, frisk og floral. De agaveplanter, som tequilaen er destilleret på, er blevet presset forud for tilberedningen, hviket har resulteret i en udtalt smag af urter. Ved smagning opdager man derudover et strejf af sødme, som udvikler sig til en mineralagtig varme.

 

unta Diamante Reposado Casa Don Ramón er en af Don Ramóns signaturudgivelser. Punta Diamante Reposado har fået et par måneders lagring på fade af hvid eg, hvilket resulterer i en afrundet, subtil smag og en robust profil. Spiritussen er lavet på 100% blå agave fra højlandet i Jalisco.

Punta Diamante Reposado er en såkaldt reposado tequila, og har dermed været lagret på fade i en periode mellem 2 måneder og op til 1 år. Reposado tequila har oftest antaget forskellige træk fra de fade, de ligger på, og agavesmagen komplimenteres dermed af jordlige og træagtige noter. Punta Diamanta Reposado gør sig særdeles godt i cocktails, men kan absolut også nydes rent.

Punta Diamante Reposado er udgivet ved en ABV på 38%.

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: butlervin2100@gmail.com Se åbningstider her

 

Smiley