• Mandag: Lukket
  • Tirsdag: 12 - 17,30
  • Onsdag: 12 - 17,30
  • Torsdag: 10 - 17,30
  • Fredag: 10 - 18,00
  • Lørdag: 10 - 15,00
  • Søndag: Lukket

Twezo Rum er en serie af rom der aftappes af den anerkendte Cognac producent Maxime Trijol, som opkøber romfade forskellige steder i Carribien og i Europa. Maxime Trijol har produceret noget af markedets bedste Cognac siden 1859.

Barbados:

En dejlig behagelig og afrundet rom med masser af toner af krydderier og sød vanilje.
Rommen er meget afrundet i næsen og har en virkelig kompleks og sammensat bouquet med markante noter af vanilje, der stammer fra lagringen på Bourbonfade. I næsen fornemmes endvidere meget krydrede toner.
Smagen har et lettere og velment præg fra fadet samt aromaer af muskatnød og vaniljesukker, der munder ud i en dejlig lang og behagelig sødmefuld afslutning.En lækker sød og velsmagende rum fra Cuba. Varm og vedhængende i eftersmagen. Value for money...!

Cuba:

Rommen er meget blød og venlig, og i næsen har den en virkelig sammensat bouquet med markante noter af vanilje, der stammer fra lagringen på bourbonfade. I næsen fornemmes endvidere mørke krydrede toner. Smagen har et præg fra fadet samt aromaer af banan og citrus, der slutter med en dejlig lang, krydret og sødmefuld finish.

Trinidad:

 Denne skønne og livlige Twezo-rom fra Trinidad har en flot gylden farve og fremstår brillant i glasset.Rommen er meget blød og venlig, og i næsen har den en virkelig sammensat bouquet med markante noter af vanilje, der stammer fra lagringen på Bourbonfade. I næsen fornemmes endvidere mørke krydrede toner.
En virkelig autentisk og velsmagende rom fra Trinidad.

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: butlervin2100@gmail.com Se åbningstider her

 

Smiley