• Mandag: Lukket
  • Tirsdag: 12 - 17,30
  • Onsdag: 12 - 17,30
  • Torsdag: 10 - 17,30
  • Fredag: 10 - 18,00
  • Lørdag: 10 - 15,00
  • Søndag: Lukket

Valdespino, Pedro Ximénez ”El Candado” Sherry

Da fønikerne for mere end 3.000 år siden vandrede ud over det meste af Europa, satte de ikke kun historiske indtryk til eftertiden. I det solbeskinnede Andalusien i det sydlige Spanien er der efterladt yderligere et minde, nemlig Sherry produktionen. Fønikerne prøvede at udnytte det solrige lands muligheder, og på de 23.000 hektar jord, som er kalkholdig og ideel til vindyrkning plantede de deres medbragte vinstokke – og en ny epoke er startet.

Valdespino-familien har været tilknyttet Sherry-industrien helt tilbage til 1430, men Valdespino blev først grundlagt i 1875. Man vidste derfor fra mange års erfaring, at de geografiske forhold til produktion af god Sherry var til stede. Dog mente de, at Sherryen med den rette produktion kunne gøres ”lige det bedre” og ud fra dette grundlag, producerer Valdespino i dag Sherry af udsøgt kvalitet.

Valdespino, Pedro Ximénez ”El Candado” Sherry

Denne Sherry er udelukkende produceret på Pedro Ximénez-druer. Efter høsten bliver druerne tørret i solen et par uger. Vandet i druerne fordamper og de ”omdannes” til rosiner med et højt sukkerindhold.

Pedro Ximénez “El Candado” har en mørk og intens mahogni farve. Den har en meget elegant duft præget af rosiner og figner. Det er en kompleks, fyldig og blød sherry, som besidder en lang eftersmag.

Valdespino, Fino Inocente Dry Sherry Single Vineyard

Denne Sherry har en lys strågul farve og en kraftig duft af mandler. Det er en kompleks Sherry, som besidder en delikat, tør og frisk smag.

Valdespino, Amontillado Contrabandista Sherry

Amontillado Contrabandista har en flot ravgul farve. Den er velafbalanceret, kompleks og den har en dejlig duft af hasselnødder.

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: butlervin2100@gmail.com Se åbningstider her

 

Smiley