• Mandag: Lukket
  • Tirsdag: 12 - 17,30
  • Onsdag: 12 - 17,30
  • Torsdag: 10 - 17,30
  • Fredag: 10 - 18,00
  • Lørdag: 10 - 15,00
  • Søndag: Lukket

Warner Edwards​ Gin

Vi er Warner Edwards, gode venner, håndværksdistillere og skabere af prisbelønnede håndlavede gin.

Fra vores 200 år gamle lader på Falls Farm i landsbyen Harrington, Northamptonshire, distillere vi omhyggeligt og kærligt en række fantastiske glatte og aromatiske gins ved hjælp af vores gårds naturlige kildevand, kornsprit og hjemmelavede ingredienser fra vores gård.

Hvert parti er lille, og hver enkelt flaske er omhyggeligt håndlavet af os, fra fyldning til voksforsegling og etikettering.

 

Rabarber Gin

Lavet ved hjælp af en rabarberafgrøde, der oprindeligt blev dyrket i Buckingham Palace's køkkenhave under dronning Victoria's regeringstid.

Rabarberjuice udvindes ved hjælp af en traditionel frugtpress og blandes med vores Harrington Dry Gin for at producere en forlængende lyserød gin, med en sød og tangy royal Rabarber-eksplosion.

Nyd med masser af is og din favorit tonic. Autentisk britisk håndværk på sit bedste.

Sloe Gin

Vores globale prisbelønnede Harrington Dry Gin er gennemsyret med slåen bær håndplukkede fra vores lokale hegn.

Dette smukke partnerskab giver en intenst frugtagtig og ikke overdrevent sød likørsbrudning med noter af kirsebær og mandel, et stramt efterårsmesterværk, der kan nydes hele året rundt.

Flot på egen hånd, blandet med bitter citron, eller den perfekte måde at fejre med bobler ..

Hyldeblomst Gin

Dette er en meget speciel gin, der kun bruger frisk, håndplukket hyldeblomst fra Warner Edwards gård. En smukt afbalanceret gin, der er glat, sød og delikat duftende med sommer hyldeblomster. Nyd over is eller i en forfriskende G & T - sommer i et glas.​

Østerbro

Østerbrogade 85
2100 København Ø

Tlf: 21 67 75 01
Mail: butlervin2100@gmail.com Se åbningstider her

 

Smiley